sobota, 22 września 2012

Pomysł na... Papirus cz.2

Wypróbowałam Pomysł Na...Papirus ale tym razem o smaku paprykowym.
I tym razem się nie zawiodłam. Pyszne mięso i fajnie dobrane przyprawy oraz zioła.
Zapach niebiański.
Proste w użyciu "kopertki" i smaczny efekt końcowy na prawdę zachęcają do kupna i przygotowania następnej porcji :)
Przypominam, że używając tego produkt nie musimy już dodawać ani tłuszczu, ani przypraw. 
Do wypróbowania pozostała mi tylko jeszcze opcja z ziołami prowansalskimi która już czeka w szafce =)
Dla zainteresowanych kupnem i wypróbowaniem - w Realu ostatnio była promocja 3 w cenie 2 - także jak znalazł :)


Szpinak z grzybkami:
Ok 2 garście grzybów leśnych
łyżka śmietany
jajko
sól
pieprz
szpinak mrożony ok 200g
masełko - ok 1 łyżka

Szpinak rozmrażam. Na patelni rozpuszczam masło i wrzucam oczyszczone grzyby. Zaczynam smażyć. Jak grzybki są już porządnie podsmażone dodaję szpinak. solę i pieprzę, mieszam i smażę przez chwilę. Pod koniec dodaję śmietanę - mieszam. Na koniec dodaję jajko - mieszam, smażę do ścięcia jajka. Dodaję trochę czosnku suszonego. Podaję np jako dodatek do obiadu lub jako oddzielne danie. Smacznego

Mięso:
4 piersi z kurczaka
opakowanie Pomysł Na...Papirus






Brak komentarzy:

Prześlij komentarz